II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi Aralık’ta yapılacak

II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi’nin tarihi belli oldu. Uluslararası katılımlı kongre 7-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Susesi Luxury Resort Belek’de gerçekleşecek.

Satınalma, finans, bilgi işlem ve üst düzey yöneticilerle, sektöre ürün ve hizmet sağlayıcılarının etkin ve sürdürülebilir kaynak yönetimi için bir araya geldiği II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi, SBU RektörüProf. Dr. Cevdet Erdöl, başkanlığında gerçekleşecek.

Tedarik zinciri ve stok yönetiminde zaman, mekân ve mali kaynakların doğru ve verimli kullanılmasının en önemli konu olduğunu ifade eden Kongre Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, kongre ile ilgili olarak “Ülkemizde bu konuda ilerleme kaydeden kurumların bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak, olması gereken sistemler, teknolojiler ve pilot uygulamaların sağlık yöneticileri ile paylaşılması, sektöre ürün ve hizmet sunan firmalarla sağlık yöneticilerinin bir araya gelmesi bu kongrenin öncelikli amacını oluşturmaktadır” şeklinde konuştu.

Başarılı ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti için, kaynakların verimli kullanılması ve uluslararası standartlarda tedarik zinciri ve stok yönetiminin önem kazandığı günümüzde; Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi alanında sorunların tartışılacağı, yeni teknolojilerin takip edileceği ve başarılı uygulamaların paylaşılacağı Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi’nin içeriği, bu yıl akademik bildiriler ve kurslar da eklenerek biraz daha zenginleşecek.