Prof. Dr. Cevdet Erdöl başkanlığında, II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi

II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi, Prof. Dr. Cevdet Erdöl başkanlığında gerçekleşecek. Uluslararası katılımlı II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi’nin Yürütme Kurulu belli oldu.

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve T.C. İstanbul Üniversitesi destekleri ile düzenlenen Uluslararası Katılımlı II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi ve Fuarı, 7-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Susesi Luxury Resort Belek’de gerçekleşecek.

Başkanlığını Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün üstlendiği Kongrede, başarılı ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti için, kaynakların verimli kullanılması ve uluslararası standartlarda tedarik zinciri ve stok yönetimi masaya yatırılacak.

Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi alanında sorunların tartışılacağı, yeni teknolojilerin takip edileceği ve başarılı uygulamaların paylaşılacağı ve T.C. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Onursal Başkanı olduğu kongrenin başkanı ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl oldu.

TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Ali Sait Septioğlu’nun Yürütme Kurulu Sekreterliğini üstlendiği kongrenin yürütme kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: S.B. Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, S.B. Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik, TKHK Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Arıkan Nacar, Üniversite Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Haluk Özsarı, S.B. Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Dr. Fuat Kantarcı, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, OHSAD Başkanı Opr. Dr. Reşat Bahat, İ.Ü. Hastaneler Genel Direktörü Dr. Yılmaz Keskindemirci, Acıbadem Hastaneleri Lojistik ve Biyomedikal Hiz. Direktörü Hakan Evsine, Memorial İş Geliştirme ve Medikal Satınalma Direktörü Doğan Tatari, Medical Park Tedarik Zinciri Direktörü Mustafa Işık, Medipol Hastaneler Grubu Medikal Satınalma Direktörü Hüseyin Kılıç, SEİS Başkanı Metin Demir, TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Muhterem Ercan, SBU Genel Sekreteri Rafet Dilmen ve Ajansfa’dan Feyzullah Akben.