Sektörel derneklerden II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresine destek

Uluslararası Katılımlı II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi ve Fuarı, 7-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Susesi Luxury Resort Belek’de gerçekleşecek. Sağlık sektöründe faaliyet gösteren dernek ve birliklerin de desteğini alan kongrede, tedarik zinciri ve stok yönetiminde zaman, mekân ve mali kaynakların doğru ve verimli kullanılması konuları masaya yatırılacak.

Satınalma, lojistik, stok takibi, kayıt, denetim, finansman ve bilişim alanlarında eğitim ve bilgi paylaşımının sağlanacağı II. Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi; sağlık sektöründe yeni ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği Medikal Tedarik Zinciri Fuarı ile da sektörde kullanıcılarla hizmet sağlayıcıları bir araya getiren iyi bir platform olarak öne çıkıyor.

Sağlık sektöründe yer alan Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği OHSAD, Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu TÜMDEF, Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası SEİS ve İlaç ve Eczacılık Kurumu Derneği İVEK’in destekleri ile yapılacak Kongerenin diğer destekçileri ise şöyle: T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Kalkınma Bakanlığı, T.C. Maliye Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, SGK, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Üniversite Hastaneleri Birliği, TÜBİTAK, KOSGEB, KİK, DMO, PTT ve Üniversiteler.